Putin'in yeni kadın rakibinden radikal vaatler!

Putin'in yeni kadın rakibinden radikal vaatler!

Putin'in 2018 başkanlık seçimlerinde karşısına çıkacak adaylara bir bir kadın rakipler eklenmeye ve seçim vaatlerini açıklamaya başladı. 

Bunlardan ilki İrina Peteleyev ile St. Petersburg'un ilk belediye başkanı Anatoliy Sobçak'ın kızı Kseniya Sobçak oldu.  Rusya'da yaptığı eğlenceli televizyon programlarıyla tanınan muhalif sunucu, adaylığını hazırladığı bir videoyla duyurmuş, bunun protesto amaçlı bir adaylık olduğunu söylemişti.

İŞTE RUSYA'NIN YENİ BAŞKAN ADAYI!

Geçtiğimiz hafta, Sobçak'tan sonra adaylığını açıklayan isim, Rusya'nın tanınan gazetecilerinden, aynı zamanda şarkı sözü yazarı da olan 37 yaşındaki Yekaterina Gordon olmuştu. 

PUTİN'E BİR KADIN RAKİP DAHA: AĞZIMDA GÜMÜŞ KAŞIKLA DOĞMADIM!

Ancak, Putin'in son rakibi vaatleriyle ve adaylığıyla şaşırttı. Eskiden yetişkin filmlerinde oynayan film yıldızı 32 yaşındaki Elena Berkova, seçimlerde Putin'e rakip olacağını duyurdu. İki çocuk annesi olan Berkova, seçim vaatlerini de açıkladı. 

Ünlü yapımcı Harvey Weinstein gibi insanların tacizlerinden bıktığı için idam cezası getireceğini, erkekler için boşanmayı imkansız hale getireceğini, okullarda cinsel eğitim verileceğini ve etek boyunun 40 santimetreden uzun olmasını önereceğini seçim vaatleri olarak söyledi.