Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

PYD’li Salih Müslim Brüksel’de destek arayışına girdi!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı’nın başlatılması sonrası apar topar Suriye’den kaçan PYD terör örgütünün eski lideri Salih Müslim, Belçika’nın başkenti Brüksel’e geldi.

Yayınlanma:
PYD’li Salih Müslim Brüksel’de destek arayışına girdi!

Türkiye tarafından kırmızı bültenle aranan Salih Müslim, Brüksel’de destek arayışına girdi. PKK’nın Suriye kolu olan PYD’nin kırmızı bültenle aranan eski lideri Salih Müslim, destek arayışı için görüşmeler yaptı.

Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili yapılan röportajda konuşan Salih Müslim, Türkiye’nin Afrin bölgesinde yaptığı operasyonu intikam olarak nitelendirdi ve Esad rejimi, İran ve Türkiye’nin ortak fikirlerinin olduğunu iddia etti.
Türkiye’yi terör örgütü DEAŞ’a yakın olmakla ve destek vermekle suçlayan terör örgütü lideri, Amerika Birleşik Devletleri’nin o bölgede DEAŞ’a karşı mücadele eden grupları desteklediğini, bu yüzden her zaman arkalarında durduğunu sözlerine ekledi.

PKK’nın Avrupa yapılanmasının önde gelen liderleriyle de temas halinde olan Salih Müslim’in, Çarşamba günü, Brüksel’deki Kürt Enstitüsü’nde basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler