Ramada Bursa Çekirge Kapılarını Açtı…

Ramada Bursa Çekirge Kapılarını Açtı…

Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de oldukça yakın bir konumuyla dikkat çekiyor.

Sıcak dış cephe mimarisi, otelin konforlu ve ferah iç dekorasyonuyla birleşiyor. 71 odaya sahip Ramada Bursa Çekirge, iş ve tatil amaçlı konaklamalarda ihtiyaç duyulabilecek her şeyi konuklarına sunuyor.



RAMADA KALİTESİYLE BULUŞAN TOPLANTI VE DAVETLER
Ramada Bursa Çekirge’nin 390 m2’lik alana yayılan üç toplantı salonu bulunuyor. Toplantı ve davetler için ihtiyaç duyulan teknik ve fiziksel donanımlara sahip salonlar, 10 kişiden 250 kişiye kadar toplantı ve davetlere ev sahipliği yapabiliyor.

SAĞLIK VE ENERJİ TERMAL SPA'DAN
Otel, termal suyun iyileştirici etkisini 1000 m2’lik alana yayılan Termal Spa Merkezi’nde sunuyor. Merkezde, termal havuz, Türk Hamamı, dört ayrı boyuta sahip VIP hamam, özel donanıma sahip masaj odaları ve fitness bölümü bulunuyor.

İZ BIRAKAN LEZZETLER
RamadaWorldwide’ın servis ve kalite standartlarının leziz tatlarla buluştuğu yemek keyfi, Ramada Bursa Çekirge’de konuklarını bekliyor. Gün boyu hizmet verecek Erguvan Restaurant, açık büfe kahvaltının yanında a la carte öğle ve akşam yemekleri için de servis veriyor.