Real Madrid-Atletico Madrid maçı TV8 canlı izle

Real Madrid-Atletico Madrid maçı TV8 canlı izle

 İspanya Süper Kupa finali için karşı karşıya gelecek Real Madri-Atletico Madrid maçı bu gece TV8'den canlı olarak yayınlanacak. TV8'den canlı olarak yayınlacak dev maç için nefesler tutuldu. 22 Ağustos'ta oynanacak final maçıyla sahibini bulacak olan İspanya Süper Kupası'nın ilk maçı 24:00'de TV8'de canlı olarak yayınlanacak.

Real Madrid, Atletico Madrid Maçı Bugün Saat 24.00 da TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.Real Madrid - Atletico Madrid maçı TV8 ekranlarından şifresi olarak izlenebilecek. Real Madrid - Atletico Madrid Maçı Muhtemel Kadroları belli oldu. İspanya Kral Kupası Finali R. Madrid - A. Madrid Maçı gece 24:00'de canlı olarak verilecek.  TV 8 Canlı izlemek için linki tıklayınız...

Atletico Madrid Real Madrid maçı canlı ize.

Real Madrid - Atletico Madrid maçı hangi kanalda? İki İspanyol devinin karşılaşacağı kupa finalini yayınlayacak kanal belli oldu.

Real Madrid ile Atletico Madrid'in karşılaşacağı İspanya Süper Kupası Finali'nin ilk maçı, 00:00'da TV8'den naklen yayınlanacak.

Son La Liga şampiyonu Atletico Madrid ile Kral Kupası'nı müzesine götüren Real Madrid, kozlarını Santiago Bernabeu'da paylaşıyor.

İki maç üzerinden oynanancak bu final şifresiz olarak TV8'den yayınlanacak.

Real Madrid, geçtiğimiz hafta UEFA Süper Kupası Finali'nde Sevilla'yı 2-0 mağlup ederek sezonun ilk kupasını müzesine götürmüştü.