Real Madrid:1 Atletico Madrid:1

Real Madrid:1 Atletico Madrid:1
İspanya Süper Kupası ilk maçında Kral Kupası'nın sahibi Real Madrid, La Liga şampiyonu Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldı. 

13.dakikada Mandzukic'in, 14'te ise genç oyuncu Saul'ün etkili vuruşları kaleci Casillas'ta kaldı.

Devrenin ilerleye dakikalarında ise sahada sert bir mücadele vardı. Ezeli rakipler devre sonuna kadar pozisyon üretmekte zorlandı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.



İkinci yarıda da sahadaki gerginlik devam etti. Özellikle Sergio Ramos'un, Mandzukic'e yerdeki müdahalesi sonrası iki takım oyuncuları oldukça gerildi.

Hafif sakatlığı nedeniyle ikinci yarıda riske edilmeyen Cristiano Ronaldo'nun yerine oyuna giren yeni transfer James Rodriguez, perdeyi açan isim oldu. Monaco'dan 80 milyon euro karşılığında transfer edilen Dünya Kupası'nın gol kralı James, 81. dakikada Atletico ceza sahasında önünde kalan topa düzgün vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

ATLETICO MADRID - REAL MADRID MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ancak Atletico'nun bu gole cevabı gecikmedi... 88. dakikada sağ kanattan Koke'nin kullandığı köşe vuruşunda, son olarak kale sahasında topa dokunan Raul Garcia, Santiago Bernabeu'da skora 1-1'lik eşitliği getirdi.


Mücadelenin kalan dakikalarında ise başka gol olmadı ve İspanya Süper Kupası ilk maçında Real Madrid ile Atletico Madrid 1-1 berabere kaldı. Kupanın sahibi 22 Ağustos Cuma günü Vicente Calderon'da oynanacak rövanş maçında belli olacak.

Bu arada milli futbolcumuz Arda Turan, geçen yılki Süper Kupa maçında aldığı kart cezası nedeniyle kadroda yer almadı.

Atletico Madrid - Real Madrid süper kupa, Atletico Madrid - Real Madrid Spain Super Cup, Atletico Madrid - Real Madrid maçı ne zaman? Atletico Madrid - Real Madrid maçı hangi kanalda