Rektör Adayı Ahmet Var Sağlık-sen’i Ziyaret Etti

Rektör Adayı Ahmet Var Sağlık-sen’i Ziyaret Etti

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektör Adayı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Var, Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgat’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan İrgat, Rektör Adayı Prof. Dr. Var’a sendikasının hazırlamış olduğu “Üniversite hastaneleri ve üniversite hastanelerinde çalışanların sorunları, çözüm öneri çalıştayı” sonuç raporunu sundu.
Sağlık-Sen, Rektör Adayı Prof. Dr. Ahmet Var’ı ağırladı. Gerçekleşen ziyarette konuşan CBÜ Rektör Adayı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Var, Sağlık-Sen ile birlikte ortak hareket edeceklerini belirtti. Prof. Dr. Var, “11 rektör adayından biri de benim. Bizim yönetim anlayışımızda paylaşımcılık var zaten. Paylaşımcılıktaki en önemli partnerimizden birisi sendikalar. Özellikle Sağlık-Sen bizim kurumumuzda yetkili sendikası olduğundan dolayı hep ortak çözüm noktalarımızı konuşmak hem de çözüm amaçlı bugün buraya geldik. Karşılıklı sohbet ederek tartışacağız beraber çözüm yolları bulacağız. Çükü ortak akıl ve ortak yönetme tarzımızı benimsediğimizden dolayı. Çalışanlarının haklarını korumak sendikaların sanıyorum temek haklarından bir tanesi. Bu konuda bizde kendilerine nasıl destek oluruz şeklinde çalışmalar yapmaktayız. Sonuçta kazanan yine Celal Bayar Üniversitesi olacak. Bu nedenle ortak akil ile hareket edeceğiz” dedi.
Sağlık- Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hem dekanımız hem de rektör adayımız Ahmet Bey’e ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Sağlık-Sen olarak Celal Bayar üniversitesinde çalışmalarıyla ve özellikle Tıp Fakültesi hastanesinde çalışma dönemi olsun dekanlık dönemi olsun Ahmet Bey ile güzel çalışmalar yaptık ve iyi işler yaptık. Her zaman açık kapılarımız oldu. Gittiğimizde sorunlarımızı iletebildik. Celal Bayar Üniversitesi Manisa’nın en büyük değeri. O yüzden bizde önemsiyoruz. İyi ve doğru bir zihni yapıyla yönetilmesi çok önemli. Çalışanlarına yaklaşımı kendi değerlerine kendi insan gücüne değer olarak gören yönetim tabi ki bizim için her zaman tercihtir. İnşallah rektörlük seçimleri bütün adaylar için hayırlı olur” şeklinde konuştu.