REKTÖR BİRCAN, ZİRAAT FAKÜLTESİ AKADEMİK KURULUNA KATILDI

REKTÖR BİRCAN, ZİRAAT FAKÜLTESİ AKADEMİK KURULUNA KATILDI

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ Ziraat Fakültesi Akademik Kurul toplantısına katıldı.
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin geleneksel Akademik Kurulu, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı ve Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter Doç. Dr. Mennan Yıldırım ve Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
ADÜ Ziraat Fakültesi hakkında genel bir değerlendirme yapan Dekan Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu’nun ardından konuşan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Ziraat Fakültesinin daha iyi noktalara gelmesi yapılacak her türlü çalışmaya Rektörlük olarak destek vereceklerini belirtti.
Konuşmaların ardından ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı ve Prof. Dr. Recai Tunca’nın yanı sıra ADÜ Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri tarafından yeni ataması yapılan ve akademik yükselmesi gerçekleşen öğretim üyelerine cüppeleri giydirildi.
Toplantı sonrası ADÜ Ziraat Fakültesi’ne yeni kazandırılan, 1 adet römork, 1 adet pulluk, 1 adet diskaronun ve 2 adet traktör tanıtılarak törene katılanlara bilgi verildi. Akademik Kurul Toplantısı, geniş katılımlı kokteyl ile sona erdi.