Rektör Gönüllü, İlkokul Öğretmeni Gökuç’u Misafir Etti

Rektör Gönüllü, İlkokul Öğretmeni Gökuç’u Misafir Etti

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, ilkokul öğretmenliğini yapan Emekli Öğretmen Özel Gökuç’u üniversiteye davet ederek misafir etti.
Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gönüllü, Adıyaman Üniversitesi Onur Defteri’ni imzalayan Emekli Öğretmen Gökuç’un öğretmenler gününü kutlayarak plaket takdim etti.
İlkokul öğretmenini kapıda karşılayarak elini öpen Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek böylesi anlamlı bir günde üzerinde büyük emekleri bulunan Emekli Öğretmen Özel Gökuç’u ağırlamaktan kıvanç duyduklarını söyledi.
Emekli Öğretmen Gökuç’a çeşitli hediyeler de takdim eden Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gönüllü, hediyeleri takdim etme sırasında duygulu anlar yaşadı.
Emekli Öğretmen Özel Gökuç ise davetten duyduğu mutluluğu ifade ederek bir öğretmenin mutluluğuna şahit olduğumuzu belirtti.
Bir öğretmenin en büyük mutluluğunun emek vererek yetiştirdiği öğrencilerinin toplumda iyi işler, topluma yararlı görevler yapmasını görmek olduğunu, bununla çok mutlu olacağını söyleyen Gökuç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’ye kendisine bu mutluluğu yaşattığı için teşekkür etti.