Rezidansta sır ölüm!

 Rezidansta sır ölüm!

Sabah gazetesinden Barış Savaş ve Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, İstanbulKüçükçekmece'de 14 katlı bir rezidansın 9'uncu katından düşen 20'li yaşlarındaki kadın hayatını kaybetti. Cinayet şüphesi üzerinde duran polis, olay sonrası daireden atletle kaçan S.T. adlı adamı yakalamak için çalışma başlattı. Dün saat 01.30 sıralarında İnönü Mahallesi'ndeki 14 katlı bir rezidansta iddialara göre, kimliği paylaşılmayan genç bir kadın, 9'uncu kattan zemindeki marketin üstüne düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlıkekipleri, 20'li yaşlardaki kadının öldüğünü tutanak altına aldı. Genç kadında bıçak yarasına benzer izler olduğu öne sürüldü.

'DÜŞTÜ' DEYİP KAÇTI

Rezidans görevlileri, polislere, "Akşam saatlerinde ev sahibi ile bir kadın ve bir erkek geldi. Yanlarında ev sahibi ve kiracısı olduğu için kadından kimlik almadık. Gece saat 01.00 gibi kiralayan şahıs üzerinde atletle gelip, 'Ebru camdan atladı' dedi ve bizi kadının düştüğü balkona götürdü. Kadının öldüğünü fark ettik. Yanımıza gelerek olayı söyleyen kişi kadının öldüğünü farkedince hemen site dışına çıkarak taksi çevirdi ve kaçtı" dediler.

Şüphelinin ilk etapta, "Sevgilim pencereden düştü" dediği de iddia edildi. Bunun üzerine polis soruşturmasını cinayet şüphesiyle genişletti. Cinayet Büro Amirliği dedektifleri ve olay yeri inceleme ekibi, çilingir yardımıyla girilen dairede 6 saat boyunca detaylı inceleme yaptı. Cenaze Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis, başka bir daireden bir erkekle çıkan kadının, "97 numaralı dairedeki arkadaşım çıktı mı?" diye sorması üzerine kadını ve yanındaki erkeği polis merkezine götürdü. Daireyi günlük kiralayan K.S.'yi emniyette sorguya aldı. 21 yaşındaki şüpheli S.T.'yi arayan polis, 20'li yaşlardaki kadının kimliğini de belirlemeye çalışıyor. Kadının kimlik tespiti ve nasıl öldüğüne yönelik incelemelerin de hâlâ sürdüğü öğrenildi.