RİZE’DE AKARSU SLALOM TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI

RİZE’DE AKARSU SLALOM TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI

Türkiye Kano Federasyonu Başkanlığı tarafından 31 Ocak-1 Şubat 2015 tarihlerinde Rize’nin Ardeşen ilçesinde yapılan Akarsu Slalom Türkiye Şampiyonası sona erdi.
8 kulüpten 35 sporcunun yarıştığı şampiyonaya Rize Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Derepazarı Kaymakamı Adem Can, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa katıldı.
Yarışların sonunda Büyük Bayanlar K1 kategorisinde Rize THOM sporcusu Gamze Öztürk birinci olurken Seda Geçer ikinci oldu.
Büyük Erkekler C1 kategorisinde Rize Adrenalin Doğa ve Su Sporları Kulübünden İsmail Demirci birinci olurken, Rize Çaykur Spor Kulübünden Murat Çiftçi ikinci , Yusufeli Belediye Spor Kulübünden Emre Yılmaz üçüncü oldu. Genç Bayanlar K1 kategorisinde ise Artvin Yusufeli belediye Spor Kulübünden Gamze Polat birinci , Trabzon Doğa Spor Kulübünden Buse Beyazoğlu ikinci , Rize Doğa ve Su Sporlarından Tuğçe Sağır üçüncü Oldu.
Genç Bayanlar C1 kategorisinde ise Rize Adrenalin Doğa ve Su Sporları Kulübünden Doğa KARATAŞ birinci , Trabzon Zigana Doğa Sporları Kulübünden Buse Beyazoğlu ikinci oldu.
Genç Erkekler K1 kategorisinde Rize Adrenalin Doğa ve Su Sporları Kulübünden Tarık TUĞCU birinci, Artvin Doğa ve Su Sporları Kulübünden Emir Ertek ikinci, Artvin Yusufeli Belediye Spor Kulübünden M.Arda Acar üçüncü oldu. Genç Erkekler C1 kategorisinde Rize Çaykur Spor Kulübünden İrfan Nurullah Aslan birinci, Rize Adrenalin Doğa ve Su Spolarından Tarık Tuğcu ikinci, Ömer Faruk Bilici ise üçüncü oldu.
Büyük Erkekler K1 kategorisinde ise Artvin Yusufeli belediye Spor Kulübünden Anıl Acar birinci, Uğur Polat ikinci, Emre Ertek ise üçüncü oldu.