Rock’çı İmam İle Mevlithan Coşar’ın Düeti Beğenildi

Rock’çı İmam İle Mevlithan Coşar’ın Düeti Beğenildi

Antalya’nın Demre ilçesinde bir asker uğurlama yemeğinde bir araya gelen Kaş ilçesi Pınarbaşı Mahallesi İmam Hatibi "Rock’çı İmam" olarak bilinen Ahmet Muhsin Tüzer ve Ankara Kocatepe Camii Başimamı Mevlithan İsmail Coşar‘ın düeti beğenildi.
Demre ilçesinde asker uğurlama yemeğinde bir araya gelen Rock’çı İmam Ahmet Muhsin Tüzer ve Mevlithan İsmail Coşar dinleyenlerin beğenisini kazandı. Rock’çı İmam ve Mevlithan İsmail Coşar’ın düeti dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
İkiliyi Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Antalya Büyükşehir Koordinatörü Veli Sertbaş, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Hasan Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Mehmet Aslan, daire amirleri ve çok sayıda davetli izledi.
"KARDEŞİMİZ NORMAL GÖREVİNİN YANINDA MUSİKİ DE YAPMAKTADIR"
Mevlitten sonra İsmail Coşar, Rock’çı İmam Ahmet Muhsin Tüzer hakkında, "Ahmet kardeşimiz normal görevinin yanında musiki de yapmaktadır" dedi.
"BENİM İÇİN ŞANSTIR"
Ahmet Muhsin Tüzer de, "Ülkemizin duayen mevlithanlarından İsmail Coşar hocamla birlikte mevlit okumak benim için lütuftur. Bugün burada bir araya gelmemiz benim için Allah’ın lütfudur. İsmail Coşar hayranıyım. Ülkemizin sesi ve yorumuyla eşsiz değeri hocamla mevlit okumak benim için şanstır" diye konuştu.