ROYAL HALI GAZIANTEP - FENERBAHÇE ÜLKER MAÇININ ARDINDAN

ROYAL HALI GAZIANTEP - FENERBAHÇE ÜLKER MAÇININ ARDINDAN

Türkiye Basketbol Ligi’nde Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Royal Halı Gaziantep’i 59-71 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik adamı karşılaşmayı değerlendirdi.
Maç sonrası basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, saygı duydukları bir rakibe karşı oynadıkları maçı kazandıkları için mutlu oldukları belirtti. Ligin ilk yarısında evlerinde yaptıkları maçı kaybettiklerini hatırlatan Obradovic, "Büyük bir moral ve konsantrasyonla geldik. Maça da iyi başladık. İkinci çeyrekte rahatladık. Rakibimiz iyi bir takım. Sonuç olarak iyi bir maç oynadık, oyuncularımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Her maçın kendileri için önemli olduğunu kaydeden Obradovic, bundan sonraki maçlara da bu konsantrasyonla çıkmak istediklerini söyledi.
ROYAL HALI GAZİANTEP CEPHESİ
Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc ise Fenerbahçe Ülker’in ilk maçın rövanşını almak için geldiğini dile getirdi. Maça iyi başlamadıklarını ancak sonradan toparlandıklarını aktaran Zdovc, şöyle devam etti:
"Maç her sonuca açıktı. Son periyotta farkı 6-7 sayıya kadar indirdik. Performanstan memnun değilim tabii ki. Bazı zayıflıklarımız oldu, onları da görmüş olduk. Hücumda çok bencil oynadık. Şut atmadan önce kötü kararlarımız oldu."