Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, FETÖ/PDY örgütü ile iltisaklı, ilişkili ve destek içinde olduğu tespit edilen tüm medya hizmet
sağlayıcı kuruluşların lisanslarını iptal etti. RTÜK'ten yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "19.07.2016 tarihinde yaptığı olağanüstü toplantıda darbe teşebbüsünde bulunan FETÖ/PDY örgütü ile iltisaklı, ilişkili ve destek içinde olduğu tespit edilen tüm medya hizmet sağlayıcı kuruluşların (radyo ve televizyon kuruluşları) RTÜK nezdindeki bütün yayın hak ve lisanslarını oybirliğiyle iptal etmiştir."
Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 15:49
RTÜK'ten flaş karar
RTÜK, FETÖ/PDY örgütü ile iltisaklı, ilişkili ve destek içinde olduğu tespit edilen tüm medya hizmet sağlayıcı kuruluşların RTÜK nezdindeki bütün yayın hak ve lisanslarını oybirliğiyle iptal etti.
YORUM EKLE
1
Meclis'te bombalanarak yıkılan bölüm demokrasi...
2
Orhangazi'de palalı kavga: 1 yaralı
3
Şehit polis ölmeden önce ağabeyine mektupla vasiyetini...
4
Kamuda deprem: 49 bin 337 kişi görevden alındı
5
Feribotta yangın paniği
6
O er serbest bırakıldı!
7
Emniyetten açıklama! Bize bildirin
8
NATO'da Türk subaylar mercek altında
9
Askeri darbe girişiminin bilançosu: 208 şehit,...
10
Darbe girişiminin planlayıcısı tutuklandı
SIRADAKİ HABER