RÜZGARDAN DEVRİLEN DUVAR ALTINDA KALARAK ÖLEN İŞÇİ DEFNEDİLDİ

RÜZGARDAN DEVRİLEN DUVAR ALTINDA KALARAK ÖLEN İŞÇİ DEFNEDİLDİ

Konya’nın Akşehir ilçesinde, dün meydana gelen olayda, harabe bir evin önünde sigara içerken şiddetli rüzgar sonucu yıkılan duvarın altında kalarak hayatını kaybeden işçi göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Hayatını kaybeden işçi Ramazan Ekici’nin (43) Akşehir Hasanpaşa İmaret Camisi’nde kılınan cenaze namazına Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede Ekici’nin iki oğlu da saf tutarken, güçlükle ayakta durdukları gözlendi. Ramazan Ekici’nin babası Süleyman Ekici’nin de geçtiğimiz yıl aynı tarihte vefat ettiği, Ramazan Ekici’nin de babasının ölümünden 1 yıl sonra aynı tarihte talihsiz kaza sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Ekici’nin cenazesi kılınan namazın ardından gözyaşları arasında Nasreddin Hoca Mezarlığı’nda defnedildi.
OLAYIN GEÇMİŞİ
31 Ocak 2015 Cumartesi günü Eski Nasreddin Caddesi’nde bir iş yerinde çalışan Ramazan Ekici sigara içmek için iş yerinin arka kısmında bulunan Nasreddin Mahallesi Ambar Sokağa çıkmış, şiddetli esen rüzgar sebebiyle harabe bir evin önünde sigara içen Ramazan Ekici’nin üzerine harabe evin duvarı yıkılmıştı. Ağır yaralanan Ekici ambulansla kaldırıldığı Akşehir Devlet Hastanesi’nde kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.