Sabri'den o iddialara yanıt

Sabri'den o iddialara yanıt

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Nazlı Ilıcak'la Pazar Gezmesi' programına konuk olan Sabri Sarıoğlu, yine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile olan rekabete değinen Sebri Sarıoğlu, "Fenerbahçeli meslektaşlarıma hiçbir zaman düşman olarak görmem. Ancak hırslanırız tabi. Ben kasıtlı hareket asla yapmam. Fenerbahçe de büyük bir camia ama Türkiye'nin en büyük en başarılı kulübü olma gururunu biz yaşıyoruz. Özellikle Avrupa farkıyla..." dedi.

İşte Florya'da gerçekleştirilen söyleşiden satır başları;

"Fatih Terim ile çalışmak gurur verici. Benim buralara gelmemde en büyük pay sahibi. Saha içinde agresiftir ama dışarıda sakin. Kurucumuz Ali Sami Yen misyon olarak Türk olmayan takımları yenmek olarak belirlemişti. Ondan sonra Galatasaray bu geleneği sürdürdü.

Sarp (oğlu) beni sahada gördüğü zaman 'Baba koşma, düşersin" diyormuş. 45-50 bin kişinin aynı ağızdan tezahüratları bize ayrı bir motivasyon oluyor. Galatasaray taraftarı bizim için 12.adam.

Bekçi bir babanın oğluyum. Okul dönemimde iyi öğrenciydim ama liseden sonra. Altyapılarda oynadığım için eğitim hayatım bitti. Maddi imkanlarım artınca başımın döndüğü dönemler oldu. O çizgiyi iyi yakalamak lazım. Evli de değildim. 18 yaşında biriydim. Şan, şöhret, para geçicidir. Önemli olan karakter. Aileme de çok düşkünüm.

'Uçak aldığım haberleri yalan'

Eşime uçak aldığım haberleri falan yalan. O spor arabayı da 1 yıl önce kendime almıştım. Ama benim arabam eşimin arabasıdır. Uçak alma niyetim yok. Zaten uçak almak kolay bir şey değil. Ama ben para kazanıyorsam eşim için annem babam için kazanıyorum.

Reis ve Reyiz diyen var. Hırslı bir oyuncu olduğum için, orta sahaya gelip bir maestro gibi üçlü çektirdiğim için bu lakap takıldı.witter'da Sabri reyiz diye bir hesap var ama bunu kapattırsam bir yenisi açılacak."