Saçını boyatmak istedi, bu hale geldi

Saçını boyatmak istedi, bu hale geldi

Estelle adındaki bu 19 yaşındaki öğrenci geçtiğimiz günlerde saçını boyamak istemiş ve hepimizin yaptığı gibi marketten bir saç boyası satın almış.

Tüm marketlerde ve kozmetik dükkanlarında satılan bu hazır boyalar pratik oluşları yüzünden kadınların baş tacı oluyor.

Ancak burada dikkat edilecek nokta cildinizin bu boyalara karşı alerjik bir reaksiyon göstermemesi. Bunun için de kolunuzda bir bölgeye boya sürüp beklemeniz ve saçınızı bu sonuca göre boyamanız gerekiyor.

Estelle bunu yapmış. Ancak küçük bir detayı atlamış. Bu reaksiyonun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği 2 gün içinde belli oluyor. Estelle ise sadece yarım saat bekleyip boyayı saçlarına sürmüş...

Sonra da bu fotoğraflarda da açıkça görülen bir kabusu yaşamaya başlamış.

Estelle'nin Le Parisien gazetesine yaptığı açıklamaya göre boyaya karşı gösterdiği alerjik reaksiyon genç kadının yüzünün şişmesine sebep olmuş.

Hastaneye giden ancak basit bir ilaç verilerek geri gönderilen genç kadının yüzü her geçen gün biraz daha şişmiş.

Bu durumu gün gün fotoğraflayan genç kadın en sonunda tekrar hastanenin yolunu tutmuş ve bu sefer daha ciddi bir tedavi uygulanmış.

Günlerce geçmeyen bu alerji yüzünden oldukça zor günler geçiren Estelle, gazeteye yaptığı açıklamada: Ben bir aptallık yaptım, başkaları da yapmasın diye onları uyarmak istiyorum demiş.

Neyse ki genç kadının yüzü tedavi sonrası eski haline dönmüş ve Estelle hayatına kaldığı yerden devam edebilmiş...