Sağlık Ordusunun Bilgili Neferleri Olacaklar

Sağlık Ordusunun Bilgili Neferleri Olacaklar

Özel Bayraklı Anadolu Sağlık Lisesi, yeni eğitim-öğretim sezonu için hazırlıklarını hızla tamamlıyor. Yeni sezonda umutlu olduklarını ve İzmir eğitim camiası içindeki mutena yerlerini koruyacaklarını ifade eden Genel Müdür Bekir Kocagöz, "Hedefimiz sağlık alanında, eğitimli, bilgili ve fedakar gençler yetiştirmek" dedi.
Bayraklı Salhane Mevkii’ndeki okulda bugünlerde hummalı bir çalışma devam ediyor. 2014-2015 eğitim-öğretim sezonuna tüm okullar gibi 15 Eylül’de başlayacaklarını hatırlatan Genel Müdür Kocagöz, "Kayıtlarımız hızla devam ediyor. Özel Bayraklı Anadolu Sağlık Lisesi olarak hedefimiz ne yapacağını bilen, insan sevgisi ile dolu, lider vasıflı bireyler yetiştirmektir. Genel olarak öğrencilerin kaabiliyetlerini ön plana çıkartan bir eğitim ortaya koyuyoruz. Disiplini de kesinliklegözardı etmiyoruz. Sadece sınıf ve okulda değil, okul dışı hayatlarında da burada verdiğimiz eğitimle hareket etmelerini kendilerine öğretiyoruz. Amacımız, Türk gelenek ve göreneklerine uygun sağlık alanında bilgili, hoşgörülü ve katılımcı insanlar yetiştirmek" diye konuştu.
Özel Bayraklı Anadolu Sağlık Lisesi, hemşirelik, rehberlik, hasta bakımı, kadın hastalıkları doğum hemşireliği alanlarında eğitim verirken, staj ve iş imkanları ile birlikte, okulda çeşitli kaynaştırıcı etkinlikler, ödül törenleri ve sosyal aktiviteler düzenleniyor.