Sağlık-sen’in ’batman’a Eğitim Araştırma Hastanesi İstiyoruz" Kampanyası

Sağlık-sen’in ’batman’a Eğitim Araştırma Hastanesi İstiyoruz" Kampanyası

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Sen Batman Şubesi yöneticileri, Batman’a Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılması yönündeki taleplerini Başbakan Davutoğlu’na ilettiklerini ve bunun sözünü aldıklarını söyledi.
Geçtiğimiz yıl, Batman’da Sağlık-Sen tarafından başlatılan ’Batman’a Eğitim ve Araştırma Hastanesi istiyoruz’ kampanyasının gördüğü destek sonuç vermeye başladı. Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Batman İl Kongresi vesilesiyle kenti ziyarete gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşen sendika temsilciler Başbakan Davutoğlu’ndan Batman’a Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılması sözünü aldıklarını bildirdi.
Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Zahir Seven, "Batman’a Eğitim ve Araştırma Hastanesi istiyoruz kampanyasına ve bu konudaki çabalara destek veren, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir’e, Vali Azmi Çelik’e, MDK üyesi M. Emin Ekmen’e, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçı’ya, KHB Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukcu’ya teşekkür ediyoruz" dedi.