Şahin, Tbmm’de Konuştu

Şahin, Tbmm’de Konuştu

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ilaçta yerli üretimin teşviki ve AR-GE’ye ayrılan ödeneklerin artırılmasını istedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Sağlık Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde, AK Parti gurubu adına yaptığı konuşmada, Malatya’da sağlık turizmi alanında çok ciddi gelişmeler yaşandığını ifade ederek, karaciğer nakilleri ile Malatya’nın bölge dışından birçok hastayı kabul eden bir konumda olduğunu, Darende ilçesinin de sağlık turizmine aday olduğunu söyledi.
Konuşmasında, ilaçta yerli üretimin teşviki ve AR-GE’ye ayrılan ödeneklerin artırılmasını isteyen Şahin, bu alanda daha fazla yatırım yapılması gerektiğini söyledi. Milletvekili Mustafa Şahin Başbakan’ın katılımıyla açılan yeni Devlet Hastanesi’nde nitelikli hizmetlerin verilmeye devam ettiğini, 350 bin nüfuslu Battalgazi ilçesine yapılacak olan hastane için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.
Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa yapılacak bir çalışmayla her türlü bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan seminer çalışmalarının ailelere de verilmesini isteyen Şahin, “Bizlere düşen hizmetleri vatandaşlarımıza sunarak,insanımızın yaşam kalitesinin yükseltilmesidir” şeklinde konuştu.