Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Sahne Sırası Sende

Gençlik Merkezleri Türk Müziği Grup Yarışması 7 ilin katılımı ile Erzurum’da yapılacak.“Sahne Sende” adı altında yapılacak olan Gençlik Merkezleri Türk Müziği Yarışması 11 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 11.00’da Atatürk Üniversitesi...

Yayınlanma:

Gençlik Merkezleri Türk Müziği Grup Yarışması 7 ilin katılımı ile Erzurum’da yapılacak.
“Sahne Sende” adı altında yapılacak olan Gençlik Merkezleri Türk Müziği Yarışması 11 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 11.00’da Atatürk Üniversitesi Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilecek. Grup Birinciliği Yarışmasına Erzurum’un yanı sıra, Artvin, Van, Hakkari, Trabzon, Iğdır ve Bayburt illeri katılacak.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ev sahipliğinde yapılacak olan Türk Müziği Grup Birinciliği Yarışmalarını vatandaşlar ücretsiz olarak izleyebilecek.
Erzurum GHSİM İl Müdürlüğü yarışma için tüm hazırlıklarını tamamladı. Erzurumluların Türk Müziği Grup Yarışmasına yoğun bir ilgi göstererek, izlemesi bekleniyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler