Şair Kadir Koca’dan Başkan Alıcık’a Ziyaret

Şair Kadir Koca’dan Başkan Alıcık’a Ziyaret

Aydın İl Sağlık Müdürlüğünde araştırmacı olarak görev yapan Şair Kadir Koca, makamında ziyaret ettiği Başkan Alıcık’a “Yare Çiçek Almalı” adını verdiği ilk şiir kitabını hediye etti.
Aydın İl Sağlık Müdürlüğünde araştırmacı olarak görev yapan Şair Kadir Koca Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Alıcık’ı makamında ziyaret eden Koca “Yare Çiçek Almalı” adını verdiği ilk şiir kitabını imzalayarak Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a hediye etti.
Muğlalı Şair Kadir Koca’nın “Yare Çiçek Almalı” adlı ilk şiir kitabı, Ankara’da Kültür Ajans Yayınlarının 139 numaralı kitabı olarak yaz başlangıcında okuyucularıyla buluştu. Tamamı 72 sayfadan oluşan 14x20 ebadında olan kitabı ile birlikte Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet eden Kadir Koca ikinci kez başkanlığa seçilen Alıcık’ı tebrik ederek yeni dönem başkanlığında başarılarının devamını diledi.
Sevgi, aşk, vatan sevgisi, özlem, doğa, tasavvuf ve sosyal konuların işlenmiş olduğu kitabı hakkında Başkan Alıcık’a bilgiler veren 1958 Muğla doğumlu Şair Kadir Koca bugüne kadar yazdığı şiirlerinin bir kısmını kitap haline getirdiğini yayına hazır iki şiir kitabının daha bulunduğunu ifade ederek “Yare Çiçek Almalı” adını verdiği ilk şiir kitabını imzalayarak Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a hediye etti.
Kendisi gibi Sağlık Memurluğu, Sağlık Meslek Lisesi Öğretmenliği, Okul Müdürlüğü ve Şube Müdürü olarak çeşitli görevlerde bulunan ve şu anda Aydın İl Sağlık Müdürlüğünde araştırmacı olarak görev yapan Şair Kadir Koca’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alıcık “Yare Çiçek Almalı” adlı şiir kitabını kendisine hediye etmesinden dolayı şaire teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.