Sakarya’da 21 Yıllık Eşini Öldüren 112 Şoförü İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda Müşahede Altına Alınacak

Sakarya’da 21 Yıllık Eşini Öldüren 112 Şoförü İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda Müşahede Altına Alınacak

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 112 Acil Servisi’nde ambulans şoförü olarak çalışan ve eşini bıçaklayarak öldürmekten yargılanan Hüseyin A.’nın davasına devam edildi.
Adapazarı’nda 112 Acil Sağlık Hizmetleri’nde görevli ambulans şoförü Hüseyin A., tartıştığı 21 yıllık eşi 4 çocuk annesi Fatma A.’yı (39) bıçaklayarak öldürmüştü. Sakarya Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada “Tasarlayarak Öldürme, Yakın Akrabayı Öldürme” suçundan yargılanan sanık Hüseyin A., geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi. Sanık Hüseyin A. yaptığı savunmada, “Tahliyemi talep ediyorum. Çocuklarımı göremiyorum, kimse ziyaretime gelmiyor, mağdurum. Koğuşta herkes benimle uğraşıyor, herkes benim hakkımda konuşuyor. 4 Yaşında çocuğum var onu görmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Mahkeme heyeti, sanık Hüseyin A.’ya İstanbul Adli Tıp Kurumu Gözlem İhtisas Dairesinde müşahede altına alınarak bu ihtisas dairesi tarafından raporunun düzenlenmesi daha sonra evrakın İstanbul Adli Tıp Kurumu 4. İhtisas Dairesine sevk edilerek sanığın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için bulunduğu cezaevine müzekkere yazılmasına, tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarih erteledi.