SAKARYA’DA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU

SAKARYA’DA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında bir ahır ve bir işyeri tamamen yanarak kullanılmaz hale gelirken 4 büyükbaş hayvan telef oldu.
Edinilen bilgilere göre, Akyazı ilçesi Konuralp Mahallesi Akminare mevkiinde Adem Hacım’a ait kullanılmayan atölyede henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın sert esen rüzgarında etkisiyle bir anda büyüyerek atölyenin hemen yanında ahıra sıçradı. Olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir belediyesi Akyazı İtfaiye grubu Sakarya merkez’den ve Hendek itfaiyesinden takviye ekipler yangına müdahale etti. İtfaiyenin müdahalesine vatandaşlarda Hortum tutarak yardımcı olmaya çalıştı. Yangında ölen yada yaralanan olmazken, bir atölye ve bir ahır tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Çıkan yangında Ahırda bulunan Erdoğan D.’a ait dört büyük baş hayvan yanarak telef oldu.
Öte yandan, olay yerine Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Akyazı Emniyet Müdürü Murat Bal gelerek yangın söndürme çalışmalarını yakından takip etti. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.