Sakaryapark Orhan Akalmaz Konseriyle Açılıyor

Sakaryapark Orhan Akalmaz Konseriyle Açılıyor

Şehri nehir ile buluşturan sosyal tesis Sakarya Park, 12 Eylül Cuma günü saat 19.00’da açılıyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sevilen sanatçı Orhan Hakalmaz’ın da sahne alacağı açılış programına tüm vatandaşlar davet edildi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sakarya Nehri Rekreasyon Projesi, 12 Eylül Cuma günü açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya ziyaretinde müjdesini verdiği, Sakarya Nehri üzerindeki iki köprü arasında hayata verecek projede ile etap vatandaşlarla buluşuyor. D-100 Karayolu ile Hidroelektrik Santrali arasında, 120 dönüm alan içerisinde inşa edilen projede sosyal tesisler, yürüyüş yolları, oyun, spor ve dinlenme alanlarının yanı sıra seyir terasları, Açık Hava Sahnesi ve Necip Fazıl Anıtı bulunuyor.
Saat 19.00’da gerçekleştirilecek açılış programı ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya Nehri Kıyısı Rekreasyon Projesi’nde ilk etap, 12 Eylül Cuma günü saat 19.00’da açılıyor. Sevilen sanatçı Orhan Hakalmaz’ın da konser vereceği açılış programına tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.