'Sakın polise gitme...'

'Sakın polise gitme...'

A Milli Takım'ı sarsan olayın detayları ortaya çıktı. Gökhan Töre, kız meselesi yüzünden gerginlik yaşadığıı Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun odasını silahla bastı. Ömer'e tabancayla vurup, Hakan'ın ağzına silah dayayan Gökhan, yanındaki arkadaşının araya girmesiyle sakinleşti. Milli takım yetkilileri, olayı anlatan Ömer ve Hakan'a, "Sakın polise gitmeyin" dedi.

Son dönemin en çok konuşulan olayı olan Gökhan Töre'nin A Milli Takım kampında Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a silah çekme olayının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Radyospor'da bugün yayınlanan Kriminal Spor programında olayın detayları şöyle anlatıldı:

HOLLANDA MAÇININ ARDINDAN BARDA KARŞILAŞTILAR

Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu arasındaki gerginliğin nedeni Almanya’ya dayanıyor. Emniyet'in araştırmasına göre ikili arasındaki husumet bir kız arkadaşlarından kaynaklanıyor.
İstanbul’da kaybedilen Hollanda maçı sonrası Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak bir bara gittiler. Bir süre sonra aynı bara Gökhan Töre, Köln’de yaşayan bir arkadaşıyla birlikte gitti. Gökhan’ı gören Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak, birlikte bardan ayrılıp milli takımın kaldığı otele döndü.

ÖMER VE HAKAN'IN ODASINA YEDEK KARTLA GİRDİ

Hakan ve Ömer'in otele döndüğünü öğrenen Gökhan Töre, yaklaşık 30 dakika sonra bardan ayrılıp otele gitti. İki futbolcunun kaldığı odanın kapısını çalan Töre, kapı açılmayınca resepsiyona indi ve resepsiyona bu odanın numarasını verip, "O kartımı kaybettim" diyerek, yedek kartı aldı. Yanındaki arkadaşıyla birlikte, yedek kartla açtığı Hakan ve Ömer'in odasına giren Gökhan, "Ne oluyor!" diye kendisini engellemeye çalışan Ömer'in yüzüne silahla birlikte vurup dişlerini kırdı. Ardından da tabancayı Hakan'ın ağzına dayadı.
Gökhan'ın kontrolünü kaybetmek üzere olduğunu anlayan arkadaşı, hemen müdahale ederek silahı oyuncunun elinden alıp beline taktı. İkili daha sonra oteli birlikte terketti.

MİLLİ TAKIM YETKİLİLERİ 'POLİSE ŞİKAYETÇİ OLMAYIN' DEDİ

Çok korkan ve büyük panik yaşayan Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak, milli takım yetkilileriyle görüşüp olayı anlattı. Ancak, yetkililer iki futbolcuya 'Sakın polise gidip şikayetçi olmayın' diye telkinde bulundu.

POLİS OTELE GİDİP KAMERA KAYITLARINI SORDU

Üzerinden tam 9 ay geçtikten sonra olayın Vatan Gazetesi'nde yer alması üzerine Emniyet yetkilileri milli takımın oteline giderek kamera kayıtlarını istedi. Ancak, kayıtlara ulaşılamadı. Zira kanun gereği kayıtlar 6 ayda bir siliniyor.

Fatih Terim NE DEMİŞTİ?

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, geçen hafta düzenlediği basın toplantısında bu olayla ilgili olarak, "Maçtan sonra oldu. Otelde de olmadı. Önce gece kulübünde oldu. Gece kulübünde başlayan bir tatsızlık sonra evet otelde de devamı geldi. Ben bunu o günlerde hemen duymadım. Almanya'da Ömer'den duydum" açıklamasını yapmıştı.