"salaklar Sofrası" İkinci Defa Sahnede

"salaklar Sofrası" İkinci Defa Sahnede

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahneye taşınan "Salaklar Sofrası" adlı tiyatro oyunu ikinci defa sahne aldı. Her Salı saat 20:00’de Gençlik Merkezinde sanatseverlerle buluşan "Salaklar Sofrası" Düzcelilerden büyük beğeni topladı.
Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz hafta ilk gösterimi gerçekleştirilen "Salaklar Sofrası" adlı tiyatro oyunu ikinci kez sahne aldı. Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Güney tarafından "Sanat, bir şehrin gelişen ve büyüyen kimliğine katkı sağlıyor. Bu sebeple öncelikli amaçlarımızdan biri kültür ve sanat şehri haline getirmek istediğimiz Düzce’de sanata ve sanatçıya hak ettiği değeri vermek. Bu doğrultuda sanatın gelişmesi adına attığımız önemli adımlardan biri de Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosudur" sözleriyle açılışını gerçekleştirdiği "Salaklar Sofrası" ikinci gösteriminde de Düzceli vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
Francis Veber tarafından kaleme alınan tiyatro oyunu, Selçuk Develi Yönetmenliğinde Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları ekibi tarafından Düzcelilerle buluşturuldu. Düzceli sanatseverlerden tam not alan "Salaklar Sofrası" her Salı saat 20:00’de Gençlik Merkezi Tiyatro Salonunda ücretsiz olarak sahnelenecek.