Salihlili İş Adamları Sektörel Faaliyetlerdeki Yenilikleri Yerinde Görme Fırsatı Buldular

Salihlili İş Adamları Sektörel Faaliyetlerdeki Yenilikleri Yerinde Görme Fırsatı Buldular

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) üyelerini, Türkiye’nin stratejik sektörleri olan “makine” ve “takım tezgahları”nı temsil eden iki büyük meslek örgütü TİAD ve MİB’in, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlediği, MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’na götürdü.
Makine sektörünün en büyük buluşması olan MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nı gezen Salihlili iş adamları hem stantlarda gelişen teknolojinin son yenilikleri olan makine ve takım tezgâhlarını yakından görme, hemde iş bağlantıları kurma fırsatı buldular.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Levent Kılıçaslan Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Avrasya bölgesindeki en önemli üreticileri buluşturan MAKTEK Avrasya 2014 Fuarını ziyaret eden Odamız üyeleri için bir fırsat oldu. Stantlarda gelişen teknolojinin son yenilikleri olan makine ve takım tezgâhlarını yakından görme, hemde iş bağlantıları kurma imkânı buldular. Ayrıca bir önceki yıla göre TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nin14 salonunun tam kapasiteyle kullanıldığı Fuarda, takım tezgâhları, metal - sac işleme makineleri, tutucular – kesici takımlar, kalite kontrol – ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yer aldığını gördük” dedi.