Samgaz Kaliteyi Yeniledi

Samgaz Kaliteyi Yeniledi

Samsun’da Tekkeköy, Canik, İlkadım ve Atakum ilçelerinden oluşan lisans bölgesinde doğal gaz hizmeti veren SAMGAZ, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi belgelerini yeniledi.
SAMGAZ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen kalite belgeleri takdim töreninde SAMGAZ Genel Müdürü Kenan Şara, “2005 yılı Aralık ayından bu zamana kadar her yıl düzenli olarak ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi eğitimleri almaktayız. Bu sayede şirketimiz yönetim sistemleri kurmakta ve personellerimizin de etkin katılımı ile sistemin sürekliliği sağlanmaktadır. Doğal gaz dağıtım faaliyetlerinde, sorunsuz hizmet anlayışı ve ileri teknoloji kullanarak; Samsun halkına güven, konfor ve tasarruf sunmak, çevrecilik bilincine katkıda bulunmak misyonu ile çalışmalarına başlayan şirketimiz, daha emniyetli ve sağlıklı çalışma ortamına katkı sağlayabilmek ayrıca çevre değerlerini gözeterek bu değerlere Samsun halkının da ortak olmasını sağlamak amacıyla çalışmalarına devam etmektedir” dedi.
Şara şu bilgileri verdi: “SAMGAZ 30.06.2014 tarihinde JAS-ANZ ak Udem Uluslararası Belgelendirme Denetim Eğitim Merkezi Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından gerçekleştirilen dış denetimlerden, belgelendirme faaliyetlerine ilişkin gerekleri eksiksiz yerine getirerek başarı ile geçmiş, sunmuş olduğu güvenli ve kaliteli hizmeti bir kez daha tescil ettirmiştir.”
Kalite belgelerini Zesko Eğitim ve Danışmanlık Ltd.Şti. Genel Müdürü Zeynep Selin Kobul’dan alan Şara, “Belgelendirme sürecinde göstermiş olduğunuz destekten dolayı şirketim ve şahsım adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.