Şampiyon atletlere ödül

Şampiyon atletlere ödül

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı elde eden sporcuları ödüllendirmeye devam ediyor. 1-2 Şubat 2015 tarihlerinde İspanya’nın başkenti Madrid’te düzenlenen Avrupa Kulüpler Atletizm Şampiyonası'nda ikinci olan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı sporcuları İl Müdürü Süleyman Şahin’i ziyaret etti. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Asbaşkanı İlhan Satık, Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Muzaffer Karadeniz, Belediyespor Kulübü Baş Antrenörü İshak Kaya ve Kulüp antrenörü Mehmet Kiper’in eşlik ettiği sporcular Sümeyye Erol, Bahar Atalay, Ekin Esra Kalır ve Kübra Yemli’yi tebrik eden İl Müdürü Şahin, “Başta, sporun her alanına destek veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür ediyorum. Onun için siz şanslı bir dönemdesiniz. Yine Sayın İlhan Satık, yıllarca spor ve spor yöneticiliği yapmış biri olarak büyük bir şans. Federasyon Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Muzaffer Karadeniz Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olarak en iyi şekilde hem Türk atletizmini, hem Bursa’yı temsil ediyor. Hocalarımız zaten alanlarında oldukça deneyimli. Dolayısıyla Bursa bu şekilde etkin yöneticilerle daha büyük başarılara gidiyor. Siz de büyük fedakarlık yaptınız. Ferdi olarak şampiyon olmak, takım halinde ikinci olmak kolay değil. Çok zor bir branşta önemli bir başarı daha elde ettiniz. Bursa’nın uluslararası önemli bir başarısını elde ederek tarihe geçtiniz. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Sizin hem iyi birer sporcu olmanızı hem de iyi birer insan olmanızı arzu ediyoruz. Başarılarınızın kalıcı olmasını istiyoruz. Sizden daha nice başarılar bekliyoruz” dedi.

“2016 OLİMPİYATLARINA BİRÇOK SPORCU GÖNDERECEĞİZ”


Üç yıldır genç bayanlar kategorisinde ard arda katıldıkları Avrupa kupalarından bu yıl da madalya ile dönen atletizm takımının önemli bir başarı kazandığını belirten Büyükşehir Belediyespor Kulübü Asbaşkanı İlhan Satık ise, “Hocalarımıza ve sporcularımıza çok teşekkür ediyoruz. Siz de bize her türlü katkıyı veriyorsunuz. Sporumuzun bir büyüğü olarak sizle birlikte çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde daha güzel çalışmalar yaparak 2016 Olimpiyatlarına birçok sporcumuzu göndereceğiz. Bu konuda hem çalışmalarımızı hem desteğimiz artıracağız” diye konuştu.

İl Müdürü Şahin’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Muzaffer Karadeniz de, atletizm branşında önemli başarılar elde edildiğini vurgulayarak İspanya’dan ikincilikle dönen sporcuları tebrik etti. Konuşmaların ardından İl Müdürü Şahin, şampiyon atletler ile antrenörlere spor malzemesi ve Bursa logolu anahtarlık hediye etti.