ŞAMPİYON BAYAN BOKSÖR’DEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

ŞAMPİYON BAYAN BOKSÖR’DEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

11-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Şanlıurfa ilinde düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonasında Gümüş madalya alarak Türkiye ikincisi olan Adıyamanlı Bayan Sporcu Büşra Beyazbal sevincini Vali Mahmut Demirtaş’la paylaştı.
Adıyamanlı Boks Sporcusu Büşra Beyazbal ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı makamında kabul eden Vali Mahmut Demirtaş, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı’nın 2015 yılı faaliyet programı kapsamında 11 - 17 Ocak 2015 tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlediği Yıldız Genç Büyük Bayanlar Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasında Adıyamanlı bayan boksör Büşra Beyazbal’ın gümüş madalya kazanarak Türkiye ikinciliği elde etmesinin gurur verici olduğunu belirterek, “Öncelikle bayan sporcumuzu tebrik ediyorum. Türkiye genelinde 30 ilden toplam 300 sporcunun mücadele ettiği Türkiye Boks Şampiyonasında, İlimiz Boks Sporcusu Büşra Beyazbal 75 kg’da kendi sıkletinde 19 sporcu arasından çeyrek finale yükselmiş olup, ardından da yarı final müsabakalarını kazanarak Türkiye İkincisi olmuştur. Erkek sporcularımız kadar önemli bir başarı elde eden bayan boksörümüz ilimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Büşra’yı boks sporuna teşvik eden ailesini bu örnek davranışından dolayı kutlarken, kendisini yetiştiren antrenörünü ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.
Her alanda olduğu gibi Adıyaman’da spor alanında da her geçen gün başarılı gençlerin yetiştirildiğini kaydeden Vali Demirtaş, “Adıyaman, son yıllarda özellikle spor alanında başarılı gençlerin yetiştirilmesi noktasında ülkemiz genelinde adından sıkça söz ettirmeye başladı. Bu konuda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’müzün bünyesinde tüm spor branşlarında devam eden faaliyetlerin sonucunu sporcularımızın başarısı ve madalyalarla görebilmek hepimizi mutlu ediyor” dedi.