Şampiyon Gürsu Belediyespor

Şampiyon Gürsu Belediyespor

Önümüzdeki yıl U-17 Elit Lig’de mücadeleye hak kazanan Gürsu Belediyespor U-17 takımı, Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ı ziyaret etti. Yıldız, “Öncelikle sizleri kutluyorum. Değerli hocamız Osman Kara’yı ve Gürsu Belediyespor Kulübü yönetimimizi da ayrıca tebrik ediyorum. Sizlere güveniyoruz. Bu bir başlangıç. Devamının geleceğine inanıyorum. Ama en büyük hayalim, takımın eksiksiz olarak önümüzdeki yıllarda A gurubunda BAL liginde ilçemizi temsil etmesidir. İnanıyorum ki, bu hayalimizi sizler gerçekleştireceksiniz. Her konuda yanınızdayım ” dedi.
Sporculara birer kalem seti hediye eden Yıldız, “Sporda istediğiniz kadar ilerleyin, eğitim olmazsa spordaki başarınız gölgede kalır. Sizler asla eğitiminize ara vermeyin. Çünkü geleceğimizin ümidi, geleceğimizin teminatı sizlersiniz” diye konuştu.

Gürsu Belediyespor Kulübü Başkanı Fuat Ermiş ise, “Sizin desteğinizi her zaman hissettik. Bundan sonra da desteğinizin devamından şüphemiz yok. Grubumuzda 14 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik 1 mağlubiyet ile şampiyon olduk. 53 gol ile grubun en fazla gol atan takımı olduk. Göreve geldiğimizde size söz vermiştik. Bu yıl Gürsu’yu şampiyonluk sevincine doyuracağız. Bu bir başlangıç” dedi.