Şampiyon Sporcu, İl Emniyet Müdürü Tonbul’u Ziyaret Etti

Şampiyon Sporcu, İl Emniyet Müdürü Tonbul’u Ziyaret Etti

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığı’nın 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve Mersin’de gerçekleştirilen Havalı Silahlar Zafer Kupası’nda Türkiye ikincisi olan Antalya Polis Spor Gücü Kulübü sporcusu Nilay Ak, Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’u makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Antalya Polis Spor Gücü Kulübü’nün spor imkanı bulamayan gençlere spor yapma imkanı vermek, kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor yapmaya özendirmek, suçtan uzak tutmanın yanı sıra farklı yaş gruplarındaki gençlerin spor ahlakı ve disiplini ile topluma kazandırılması gibi önemli bir görevi yerine getirmek amacıyla 24 farklı branşta uzman eğitici kadrosuyla Yaz ve Kış Spor Okulları ile faaliyetlerine devam ettiği belirtildi. 18 sporcusunu milli takımlara gönderen Polis Spor Gücü Kulübü,’nün havalı tabanca, hokey, beyzbol, karete, oryantiring, kıck boks, ritmik cimnastik gibi dallarda büyük başarılar gösterdiği bildirildi.
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığı’nın 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve Mersin’de gerçekleştirilen Havalı Silahlar Zafer Kupası’nda Türkiye ikincisi olan Antalya Polis Spor Gücü Kulübü sporcusu Nilay Ak’ın 16-23 Ağustos 2014 tarihleri arasında Mersin ilinde yapılacak olan “Havalı Tabanca Atış Milli Takım Hazırlık ve Seçme Kampına” davet edildikleri açıklandı.
Nilay Ak, antranörü Halil Ak ile birlikte; maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunmak ve aldığı madalyalarını takdim etmek üzere, Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’u makamında ziyaret etti.
Tonbul, sporun, evrensel kültürün bir parçası olduğunu, dünyada dili, ırkı, dini farklı insanları birleştiren önemli bir araç olduğuna dikkat çekerek, geleceğin teminatı olan gençlerin sağlıklı, kendine güvenen, kararlı bireyler olarak toplumda yerlerini almalarından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Sporun dünya barışına katkı sağlamanın yanı sıra, insanların fiziksel ve ruhsal sağlığını da olumlu yönde etkilediğini belirten Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, başarıların her zaman yeni başarıları getirdiğini, Polis Spor Gücü Takımının tüm sporcularını Türk Milli Takımı’nda görmek istediğini ifade ederek,. Nilay Ak ve Antrenör Halil Ak’a Milli Takım seçmelerinde başarılar diledi.