Samsun’a Atanan Fatsa Sgk Müdürü’ne Veda Yemeği

Samsun’a Atanan Fatsa Sgk Müdürü’ne Veda Yemeği

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Samsun İl Müdürlüğü Mali Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne atanan Fatsa İlçe SGK Müdürü Recep Varlık için bir veda yemeği düzenlendi.
Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi’nde düzenlenen veda yemeğine Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Garnizon Komutanı Salih Gödek, Ordu SSK Müdürü Mehmet Yaşar Günay, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Müdür Recep Varlık yaptığı veda konuşmasında, “5 yıldır Fatsa ilçesinde görevimi gerçekleştirdim. 26 Ocak tarihi ile görevim son buldu ve Samsun Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Mali Hizmetler Güvenlik Merkezi Müdürü olarak görevime devam edeceğim. Veda yemeğine gelerek beni çok onurlandırdınız” dedi.
Müdür Recep Varlık’ın görev yaptığı süreç içinde başarılı çalışmalara imza attığını belirten Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, “Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Fatsa’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Recep Varlık’a görev yaptığı süreç içinde başarılı çalışmalara imza attığı için bir plaket verdi.