Samsunspor’da Umar Krizi

Samsunspor’da Umar Krizi

Samsunspor Kulübü, Nijeryalı futbolcu Aminu Umar’dan 25 Kasım’dan bu yana haber alamıyor.
Samsunspor’da ekonomik kriz nedeniyle futbolculara alacakları ödenemiyor. Son 3 aydır alacaklarını alamadığı gerekçesiyle antrenmanlara katılmayan ve sadece maçlara çıkan Aminu Umar, 25 Kasım’dan bu yana kulübe gelmiyor. Nijeryalı golcü futbolcu Aminu Umar ile ilgili Samsunspor Kulübü’nün açıklama yapacağı belirtildi.
"BENİM GÖREVİM BURADA OLAN OYUNCULARI HAZIR TUTMAK VE MAÇA HAZIRLAMAK"
Aminu Umar ile ilgili haberleri gazetelerden okuduğunu söyleyen ve açıklama yapma yetkisinin olmadığını söyleyen Teknik Direktör Erhan Altın, "Umar, değerli bir oyuncumuz. Onun durumunu ben de gazetelerden okuyorum. Herhangi bir yorum veya açıklama yapma yetkim yok. Benim görevim burada olan oyuncuları hazır tutmak ve maça hazırlamak. Tüm gayretimizle çocuklarımızı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına hazırladık" dedi.
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Samsunspor, yarın saat 18.00’da 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Kırmızı-beyazlı futbolcular idmana düz koşuyla başladı. Takım daha sonra 5’e 2 top kapma oynadı. Takım, idmanın ardından kampa girdi.