Samulaş’ta Ayın Personellerine Ödül

Samulaş’ta Ayın Personellerine Ödül

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi’nde Samulaş A.Ş. personeline yönelik olarak “Ayın Personeli Belge Töreni" ve "İletişim Semineri” düzenlendi.
Yaklaşık 200 personelin katıldığı etkinliğe Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Samulaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Öncel ile Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan katıldı.
Kullandığı aracın temizliğine gösterdiği dikkat ve özen sebebiyle otobüs şoförü Yılmaz Samancı, arızalanan aracın bakım onarım maliyetini düşürerek firmaya değer katan otobüs şoförü İlker Aşçı, aracı raylara sıkışan engelli yolcuyu fark ederek güvenli geçişini sağlayan vatman Ümit Topaç ve güvenlik personeli Ahmet Obak Samulaş A.Ş. tarafından ayın personeli seçildi. Seminer öncesinde Samulaş A.Ş.’de çalışmakta olan ve ayın personeli seçilen çalışanlara başarı belgeleri Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Samulaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Öncel tarafından verildi.
Törenin devamında Dönüşüm Konağı Başarı Psikolojisi Enstitüsü Eğitmeni Erdem Özbay tarafından iki ayrı bölümde Samulaş A.Ş. çalışanlarına “İletişim ve İnsan Tanıma Sanatı” semineri verildi.