Sanatçılar Kaymakam Gödekmerdan’ı Ziyaret Etti

Sanatçılar Kaymakam Gödekmerdan’ı Ziyaret Etti

Uluslararası 1. Delfi Art Resim Çalıştayı kapsamında Bodrum’a gelen sanatçılar, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı ziyaret etti.
Delfi Hotel ve Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği tarafından gerçekleştirilmekte olan etkinlik çerçevesinde Bodrum’a gelen sanatçılar Kaymakam Dr. Gödekmerdan ile bir araya geldiler. Organizasyona ev sahipliği yapan Mehmet Dağoğlu Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a etkinlik hakkında bilgiler verdi.
Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ziyarete gelen sanatçıların Bodrum’a gelmiş olmalarından çok memnun olduğunu dile getirdi. Kaymakam Dr. Gödekmerdan; Bodrum için çok önemli bir organizasyon. Birbirinden değerli sanatçıları Bodrum’da görmek ve misafir etmek bizlere onur veriyor. Sanata önem ve değer veriyoruz. Siz değerli sanatçılarımızı Bodrum’da sürekli görmek istiyoruz” dedi.
Ziyarete katılan Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Başkanı Şair Yazar Ümit Yaşar Işıkhan sanatçılar adına Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a teşekkür etti. Işıkhan yaptığı konuşmada; Ben kendi adıma ve üyesi olduğum Avtivist Sanatçılar Birliği adına, içten ve samimi misafirperverliğiniz için yürekten teşekkür ediyorum. Bodrum’da olmaktan bizlerde çok mutluyuz” dedi.
Aktivist Sanatçılar Birliği Başkanı Şair Yazar Ümit Yaşar Işıkhan kendi yazmış olduğu dünyanın en küçük okunabilir şiir kitabını Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a hediye etti.