Sanatkarlardan Vefa Örneği

Sanatkarlardan Vefa Örneği

Ünye Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, önceden oda başkanlığı yapmış ve şimdi ise hastalıkla mücadele eden kişileri evinde ziyaret ederek, vefa örneği gösterdi.
1967-2009 yılları arasında Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanlığı yapan ve mide kanaması geçiren Hasan Yılmaz ile 1972-2005 yılları arasında Berberler ve Otelciler Odası Başkanlığı yapan ve kalp krizi sonrası felç geçiren Selahattin Türkmen evlerinde ziyaret edildi. Ziyaretlerde her iki başkanında sağlık durumlarının iyi olduğu gözlendi.
Ziyarette açıklamalarda bulunan Ünye Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özkan, başkanların geçmişteki emeklerini ve katkılarını unutmadıklarını ve kendilerini bundan sonra belirli aralıklarla ziyaret edeceklerini belirtti. Özkan, “Bizim her ay Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak toplantılarımız oluyor. Bu toplantılarda esnaf ve sanatkar arkadaşlarımızın dertleri ve sorunlarıyla ilgili konuşuyoruz. Son toplantımızın ardından geçmişte Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanlığı yapmış Hasan Yılmaz ağabeyimiz bir ameliyat geçirmişti ve ziyaret edelim istedik hep beraber. Onun ardından geçmişte 25 yıl Berberler ve Otelciler Odası Başkanlığı yapan Selahattin Türkmen ağabeyimiz ziyaret ettik. Her iki başkanımıza da geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz. Bizden önce bu tür ziyaretler olmamıştı. Geçmişte ki emeklerini ve bize olan katkılarını unutmadık, unutmamızda mümkün değil. Kendilerini ziyaret ediyoruz, bundan sonrada belirli aralıklarla rutin olarak ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.