Sandıklı’da Minibüs Taşıma Ücretinde İndirim

Sandıklı’da Minibüs Taşıma Ücretinde İndirim

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde, halktan gelen talep doğrultusunda şehir merkezine minibüs yolcu taşıma ücretleri Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün girişimleri ile 9 TL’den 7 TL’ye indirildi.
Sandıklı Minibüs Birliği yöneticileri ile toplantı yapan Belediye Başkanı Mustafa Çöl, akaryakıt fiyatlarındaki indirime rağmen, şimdiki ücret tarifesinin günümüz şartlarına uygun hale getirilmesini, vatandaşların daha ucuza seyahat etmesi gerekliliğini vurguladı. Başkan Çöl’ün bu isteği doğrultusunda Sandıklı Minibüs Birliği indirime giderek ücretleri; öğrenci :6 TL, kartlı: 6 TL ve tam 7 TL olarak belirledi. Yeni indirimli fiyatlar Pazartesi’den itibaren uygulanacak.
Sandıklı Belediye Başkanı Çöl, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Minibüs Birliği başkanımız ve yönetimi ile olumlu bir görüşme gerçekleştirdik. Bunun sonucunda fiyatlarda indirime gidilerek Sandıklı halkımızın daha ucuza seyahat etmelerine imkan sağladık. Bu isteğimizi geri çevirmeyen başta minibüs birliği başkanımız Abdullah Pınarbaşı’na, minibüs birliği yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.