Sanko Üniversitesi, Hatay’daki “üniversite Tanıtım Günleri”ne Katıldı

Sanko Üniversitesi, Hatay’daki “üniversite Tanıtım Günleri”ne Katıldı

Sanko Üniversitesi, Hatay’da düzenlenen ’Üniversite Tanıtım Günleri’ne katıldı.
Hatay Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve değişik illerden çok sayıda üniversitenin stant kurarak tanıtımını yaptığı organizasyonda, Gaziantep’te kurulan ve 2014-2015 öğretim yılında sağlık bilimleri alanında eğitim, araştırma ve sağlık hizmeti vermek üzere öğrenci almaya başlayan Sanko Üniversitesi de yerini aldı.
Sanko Üniversitesi standı, öğrencilerden ve eğitimcilerden yoğun ilgi gördü.
“Üniversite Tanıtım Günleri” ne katılan öğrenciler üniversitelerin stantlarını gezdikten sonra Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav’ın seminerine katılarak, üniversite tercihi yaparken nelere dikkat edilmesi hususunda bilgilendirildiler. Rektör Sınav, “Sanko Üniversitesi yeni kurulan küçük bir üniversiteyiz ama kalite açısından küçük değil sadece alan olarak küçük bir üniversiteyiz” dedi.
230 öğrenci ile yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet verdiklerini belirten Sınav, "Açıldıktan sonra iyi tercih edilen bir üniversite olduk. Bunun da sebebi Sanko geleneği, Sanko kurumsallığı, akademi kadromuzun kalitesi. Biz öğrencilerimize çok kalite eğitim vermeyi hedefleyen bir tıp üniversitesiyiz. Türkiye’de kendi hastanesi olan nadir vakıf üniversitelerinden bir tanesiyiz" diye konuştu.