Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

/

Cuma

/

Cumartesi

12°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Malatya

SARIOĞLU’NDAN ABACI’YA ZİYARET

Türkiye Avukatları Vakfı Başkan Yardımcısı ve Malatya Barosu eksi Başkanı Av. Selahattin Sarıoğlu, Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürlüğüne atanan Nihat Abacı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette konuşan Sarıoğlu, "Nihat...

Yayınlanma:
SARIOĞLU’NDAN ABACI’YA ZİYARET

Türkiye Avukatları Vakfı Başkan Yardımcısı ve Malatya Barosu eksi Başkanı Av. Selahattin Sarıoğlu, Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürlüğüne atanan Nihat Abacı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Sarıoğlu, “Nihat Abacı Malatya basının tam da içinden gelen bir kişi. Kendisi basın kavramının sözlükteki tanımından, literatürdeki anlamından uzaklaşmadan görev yaptı. Böylesine işin ehline verildiği atamalara hasrettik. Abacı’nın bu görevini de layıkıyla yapacağından kuşkum yoktur. Görev anlayışı basındaki genç kuşağa örnek olmalı. Gönül ister ki Büyükşehir Malatya’nın tüm bürokratları, tüm kamu yöneticileri Nihat Abacı gibi olsun. Malatya’nın düşünen, araştıran, çalışkan, fedakar, kendisini hemşerilerine, Milletine borçlu sayan, kendini iline Ülkesine adayan kamu yöneticilerine ihtiyacı var. Tevfik Fikret’in ’Vatan çalışkan insanların omuzları üzerinde yükselir’ sözünü kendisine şiar edinen yöneticilere ihtiyacı var. Biliyorum ki salt iyi yönetici olmakla çözülebilecek yığınla sorunumuz var. İşinin işi bilen, dürüst yöneticilerin kamu koltuklarını işgal ettikleri Malatya, muhakkak ki ekonomide, ticarette, eğitimde, asayişte, trafikte, sosyal yaşamda, iç barışta, örnek olacak, adı gibi büyükşehir olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni görevinin Nihat Abacı’ya ve Malatya basınına hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.
BİK Malatya Müdürü Nihat Abacı ise konuşmasında ziyaretten duyduğu mutluluğu belirterek, “Sayın Selahattin Sarıoğlu yıllardır takip ettiğimiz bir kişidir. Kendisinin Malatya’nın sorunlarına karşı çok duyarlı olduğunu, çözümler ürettiğini biliyoruz. Geldikleri için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler