Sarıveliler Belediyesi’nden Kaymakam İlhan’a Veda Yemeği

Sarıveliler Belediyesi’nden Kaymakam İlhan’a Veda Yemeği

Karaman’ın Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur, Sarıveliler’de yaklaşık bir yıldır görev yapan ve Bitlis Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Ömer Faruk İlhan için veda yemeği verdi.
Gençlik ve Spor Kulübü Lokalinde düzenlenen veda yemeğine, Kaymakam Ömer Faruk İlhan, Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör, Başyayla Kaymakamı Mehmet Halis Aydın, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, Göktepe Belediye Başkanı Osman Talay, daire amirleri, kaymakamlık çalışanları, siyasi parti ilçe temsilcileri ile il genel meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Veda yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hayri Samur, “Sayın Kaymakamımızı hüzünlü bir şekilde uğurluyoruz. Birlikte görev yaptığımız süre içinde tam bir uyum içinde çalıştık. Hizmet için görev süreleri içerisinde Sarıveliler’e her türlü desteği sağlayan Sayın Kaymakamımıza her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki görevinde başarılar dilerim” dedi.
Sarıveliler’in güzel şeyleri hak ettiğini dile getiren Kaymakam Ömer Faruk İlhan ise, “Sarıveliler’e hizmet etmek için bütün kurumlarla tam bir uyum içinde görev yapmaya çalıştım. Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde onuruma verilen veda yemeği vesilesi ile toplandık. Yemeği düzenleyen Belediye Başkanımıza ve davete icabet eden herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Yemeğin sonunda Belediye Başkanı Hayri Samur, Sarıveliler’e yaptığı hizmetlerden dolayı Kaymakam Ömer Faruk İlhan’a teşekkür plaketi verdi. Bu arada Sarıveliler Kaymakamlığına atanan Yozgat-Saraykent Kaymakamı Ali Öner’in önümüzdeki günlerde görevine başlayacağı öğrenildi.