Savcı Öz'den korkunç 'PKK' iddiası

Savcı Öz'den korkunç 'PKK' iddiası

17 Aralık yolsuzluk operasyonunun sonrasında Bolu'ya düz savcı olarak atanan savcı Zekeriya Öz sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından tepki çeken tweet attı.

'PKK'NIN BAŞINDA TSK'NIN GENÇ VE YETENEKLİ SUBAYLARI VAR!'

Savcı Öz, Ergenekon davasında örgütsel dökümanlardan olduğunu öne sürdüğü "Panzehir" adlı dökümana göndermede bulunarak, "PKK nın tasfiyesi yerine örgütün başına TSK'nın genç ve yetenekli subaylarının getirilerek kalkan olarak kullanılması uygun görülmüştür." iddiasında bulundu. Çözüm sürecine karşı çıkan Zekeriya Öz "Devleti aciz bırakan 2700 çocuğun dağa kaçırılmasının barış süreciyle izahı nasıldır" diye sorarken sert eleştirilere hedef oldu.

İşte büyük tepki çeken o tweetler:

"-1-Ergenekon operasyonlarında V.K ün evinden çıkan PANZEHIR isimli örgütsel dökümanda.

-2-PKK nın tasfiyesi yerine örgütün başına TSK'nın genç ve yetenekli subaylarının getirilerek kalkan olarak Kullanılması uygun görülmüştür.

-3-Şeklinde biten rapor bugün daha iyi anlaşılmaktadır. Devleti aciz bırakan 2700 çocuğun dağa kaçırılmasının barış süreciyle izahı nasıldır

-4-Nasıl bir süreç ki güvenlik güçlerinin elikolu bağlı Gözleri önünde cereyan eden akıl almaz olaylara müdahale etmeme emrini kim vermiştir

-5-Ağlayan anaların gözyaşları görmemezlikten gelinmiştir. Ve yüreği acılı anne ve babalar çaresiz bırakılmıştır.

-6-Konuyla ilgilenenlerin PANZEHİR isimli ÖRGÜTSEL DÖKÜMANI ayrıntılı olarak incelemeleri faydalı olacaktır."