Savdes-sen Askerlik Şubesi Çalişanlarini Dinledi

Savdes-sen Askerlik Şubesi Çalişanlarini Dinledi

Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası(SAVDES-SEN) Genel Başkanı Tuncay Cengiz, Orta ve Doğu Karadeniz ziyaretleri kapsamında Ünye Askerlik Şubesi’nde sivil çalışanlar ile bir araya geldi.
SAVDES-SEN’in kurulmasının ardından ise çalışmalarını sürdüren Genel Başkanı Tuncay Cengiz, Genel Başkan Yardımcısı Müceddin Şimşek ve Sebahattin İlgin, Orta ve Doğu Karadeniz ziyaretleri kapsamında Ünye Askerlik Şubesi Başkanlığı’na gelerek sivil çalışanların sorunlarını yerinde dinledi.
Tuncay Zengin yaptığı açıklamada, "Sendika olarak benimsemiş olduğumuz teknik prensipler var, bunlardan bir tanesi etkin ve üretken sendikacılık yapmak. Özellikle faaliyetlerimiz kapsamında sorunun değil çözümün parçası olmak istiyoruz. Biz diyalogdan yana bir sendikacılık yapmak istiyoruz. Dolayısıyla üyelerimizin hakları ve menfaatleri uğruna yapılması gereken her türlü çalışmaları bu anlamda yürütüyoruz. Kanun işçiliklerinden tutun da birçok sosyal çalışmalara kadar olan faaliyetlerimiz devam ediyor. Bizler sendika yetkimizi anayasa kararıyla aldık. 1 yıllık bir sendikayız. İlerleyen zamanda hak ettiğimiz yerde olacağımızı düşünüyorum” dedi.