Saygılı: “artık Eski Türkiye Yok Güçlü Türkiye Var”

Saygılı: “artık Eski Türkiye Yok Güçlü Türkiye Var”

Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı, büyüyen ve gelişen Yeni Türkiye’nin istikrarını bozma girişimlerinin geri döndüğünü belirterek, “Artık eski Türkiye yok. Barış merkezli, güven merkezli güçlü bir Türkiye var. İnadına istikrar” dedi.
Yazılı bir açıklama yapan, Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı, “İstikrar içinde büyüyen gelişen ülkemizin ‘Yeni Türkiye’ olgusu ile sınıf atladığını” belirtti. Türkiye’nin artık kendini ilgilendiren bütün kararları alabilecek, uygulayabilecek bir ülke olduğunu kaydeden Saygılı, açıklamasında, "İstikrar ekonomiyi düzene koyar, toplumsal barışı büyütür, demokrasiyi büyütür. Her yapılan işi milletin isteği doğrultusunda yapar. Gezi olayları ile başlayan istikrarı bozma girişimleri; milletin sağ duyusu vakarlı duruşundan geri döndü” dedi.
"TARİH ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER"
Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı, açıklamasını, “Çözüm sürecini baltalayarak, taş koyarak yeni provokasyon eylemleri yaparak süreci sabote edenlerin, sessiz kalanların tarih önünde milletin vicdanında zor hesap vereceklerini“ ifade ederek sürdürdü.
Bölgede süren savaştan mağdur olmuş mazlumlara Türkiye’nin kadim medeniyetinden aldığı görgü, terbiye ile ayrımsız kucak açtığını ve açmaya devam ettiğini hatırlatan Saygılı şöyle devam etti:
“Bu yapılanları yok sayıp ülkemizde istikrarı bozucu eylemleri hangi odaklardan besleniyor olduğunu görmek lazım. Türkiye bölgede dengeleyici bir ülkedir. Türkiye mazlum coğrafyanın umudu olan bir ülkedir. Yeni Türkiye’nin mimarları işlerinin başında duruşları ile hem bölgesel barışa, istikrara hem de ülkenin büyümesine ve kalkınmasına katkı koyuyorlar."
Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı, açıklamasını, “Büyüyen gelişen Yeni Türkiye kimilerini rahatsız edebilir ama artık eski Türkiye yok. Barış merkezli, güven merkezli güçlü bir Türkiye var. İstikrar, inadına istikrar” sözleriyle tamamladı.