Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Seçmenlere önemli uyarı!

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sorgun, yurt içi ve yurt dışındaki bütün seçmenlerin, 26 Şubat Pazar gününe kadar seçmen bilgilerini kontrol etmesini istedi.

Yayınlanma:
Seçmenlere önemli uyarı!

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, yazılı açıklamasında, Türkiye’nin istikbaline yön verecek önemli bir tarihsel sürecin arefesinde olunduğunu belirterek, 16 Nisan’daki halk oylamasının milletin desteğiyle kabul edildiğinde, güçlü bir Türkiye’nin inşasının çok daha kolay hale geleceğini vurguladı.

Halk oylamasında, oy kullanacak vatandaşların, 26 Şubat Pazar günü saat 17.00’ye kadar, seçmen sorgulama ve kontrollerini, askıda bulunan seçmen listeleri ile “www.ysk.gov.tr” adresinden, değişiklik veya düzeltmeleri ise nüfus müdürlüklerinde yaptırmalarını öneren Sorgun şunları kaydetti:

“Nüfus müdürlüklerince tescil edilen adres beyan formlarının bir örneğinin ise ilçe seçim kurullarına belirtilen tarihe kadar teslim edilmesi, referandum sürecinin seçmenlerimizi çok yakından ilgilendiren bir aşamasını teşkil etmektedir. Yurt dışında oy kullanacak vatandaşlarımız ise aynı işlemleri konsolosluklar üzerinden yapacaklardır.

İLGİLİ HABER Adalet Bakanı Tunç’tan Açıklama: Eylem Tok ve Oğlu ABD’de Yargılanabilir
AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sorgun, yurt içi ve yurt dışındaki bütün seçmenlerin, 26 Şubat Pazar gününe kadar seçmen bilgilerini kontrol etmesini istedi.

Güvenli ve huzurlu bir ülke, kalıcı siyasi istikrar, hızlı ve etkili icraat yapabilme fırsatı, güçlü meclis, güçlü temsil, güçlü yürütme ve nihayet hep birlikte güçlü Türkiye için, yurt içi ve yurt dışındaki bütün seçmenlerimizi, teşkilat mensuplarımızı ve üyelerimizi, 26 Şubat Pazar gününe kadar seçmen bilgilerini kontrol etmeye ve 16 Nisan Pazar günü ise ‘güçlü bir evet’e davet ediyor, referandumun ülkemiz adına güzelliklere vesile olması dileğiyle, vatandaşlarımızı en kalbi duygularımızla selamlıyoruz.” 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler