Seferler iptal oldu! Havalimanında uzun kuyruklar oluştu

Seferler iptal oldu! Havalimanında uzun kuyruklar oluştu

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle bazı uçuşların iptal  edilmesi, bazılarının ise gecikmeli yapılması nedeniyle yolcular Atatürk  Havalimanı'nda yoğunluk oluşturuyor.  Şehirde etkili olan kar yağışı, Atatürk Havalimanı'nda hava trafiğinde  aksamalara neden oldu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuşu ertelenen ya da  iptal edilen yolcuların havalimanındaki bekleyişi sürüyor. Kontuarların önünde oluşan uzun kuyruklar, havalimanı içerisinde yaya  trafiğini de zorlaştırıyor. Bazı yolcular kontuarların kenarlarında yere  otururken, bazıları da banklarda uyumayı tercih ediyor.  Bu arada, yurt içi ve dışı olmak üzere 640 seferini iptal eden THY,  gecikmeli de olsa seferlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

GENEL MÜDÜR AÇIKLAMA YAPTI
THY çalışanları, seyahat etmek için havalimanında bekleyen  yolcularına, kontuarların önüne koydukları yiyecek ve içeceklerden ikram ediyor.  Atatürk Havalimanı'nın açık olan 2 pistinde ise operasyonlar devam ediyor.  Bu arada, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından yaptığı  açıklamada, "Bugün Atatürk Havalimanı'nda 172 çıkış, 209 geliş seferi  planlanmıştır. Slot kapasitesine göre ilave seferler de planlanacaktır."  ifadelerine yer verdi. Öte yandan havalimanında bekleyen bazı yolcular, uçuşların iptal  edilmesine veya gecikmeli yapılmasına tepki gösterdi.  THY Genel Müdürü Ekşiden sefer planlaması açıklaması 

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU
 Seferleri iptal olan yolcular,  biletlerini değiştirmek için Atatürk Havalimanı'nda THY bilet satış ofisleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu.