Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Şehidimizin kanı yerde kalmadı! O terörist bulundu

Tunceli'de şehit düşen Astsubay Çavuş Mehmet Yılmaz'ın (24) kanı yerde kalmadı. O gece düzenlenen operasyonda yaralanıp kaçan teröristin cesedi bulundu.

Yayınlanma:
Şehidimizin kanı yerde kalmadı! O terörist bulundu

11 Ağustos 2017 tarihinde merkeze bağlı Esenyurt kırsalında PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Astsubay Çavuş Mehmet Yılmaz şehit olmuş, 2 askerde yaralanmıştı.

Bölgede o gece yapılan operasyonda bir terörist yaralı halde kaçmış ancak kalaşnikof silahı ele geçirilmişti. Esenyurt kırsalında hem arama tarama hemde operasyonu sürdüren Jandarma özel harekat timleri yaralı olarak kaçan teröristin cesedine ulaştı.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada” Esenyurt köyü kırsalında İl Jandarma Komutanlığımızca yapılan arama tarama faaliyetinde 1 erkek terörist cesedi bulunmuştur. Cesedin JÖH timinin 11.08.2017 tarihinde 22.45 sıralarında aynı bölgede çıkan temasta vurulmuş olduğu kesinleşmiştir. Aynı bölgede bir kalaşnikof da ele geçirilmişti” denildi. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler