Şehitkamil Belediyespor Adıyamanspor İle 1-1 Kaldı

Şehitkamil Belediyespor Adıyamanspor İle 1-1 Kaldı

TFF BAL Ligi 3. Grupta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor ligin ilk haftasında kendi evinde ağırladığı Adıyamanspor ile 3 oyuncusunun kırmızı kartla oyun dışı kalmasına rağmen 1-1 berabere kaldı ve sezona 1 puanla başladı.
TFF Bal Ligi 3. Grupta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor ligin ilk haftasında Adıyamanspor’u evinde ağırladı. Yoğun seyirci desteğiyle sahaya çıkan yeşil-beyazlı ekip, maçın ilk yarısında bulduğu fırsatları gole çeviremeyince ilk devreyi golsüz berabere tamamladı. Sahada 9 kişi kalan Şehitkamil Belediyespor, maçın 85. dakikasında rakip takımın ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Şehitkamil Belediyesporlu Abdulkadir Kuzudişli kullandığı serbest vuruşla, topu filelere göndererek, takımına 1-1’lik beraberliği getirdi.
YOĞUN TEMPO İÇERİSİNDE GEÇEN BİR MAÇ OLDU
Maç sonrası açıklamada bulunan Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktör Ahmet Atalay, maçın her dakikasını iyi oynadıklarını belirterek, “Yoğun tempo içerisinde geçen bir maç oldu. Taraftarlarımızın da desteğiyle çıktığımız maçta mutlak 3 puanı hedefliyorduk. Maçın ilk yarısında bulduğumuz net fırsatları gole çeviremedik. İkinci yarıda her şey istediğimiz gibi gidiyordu fakat kendi kalemize gördüğümüz gol ve iki oyuncumuzun kırmızı kart görerek oyundan atılması morallerimizi bozdu. 9 kişi mücadele ettiğimiz maçın 85. dakikasında kazandığımız serbest vuruşu gole çevirmemiz 1 puanı almamıza yetti. Maçın 89. dakikasında yine gördüğümüz kırmızı kartla sahadan 8 kişi ayrıldık. Aldığımız bir puanda bizim için çok önemli. Artık bundan sonra önümüzdeki maçlara odaklanacağız. Bundan sonraki maçlara kazanma arzusuyla çıkıp, şampiyon olma yolunda emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.