Şehitkamil Belediyespor Yönetiminden Futbolculara Moral Ziyareti

Şehitkamil Belediyespor Yönetiminden Futbolculara Moral Ziyareti

TFF BAL Ligi 3.grupta, mücadele eden Şehitkamil Belediyespor ligin 5. haftasında kendi evinde ağırlayacağı Sakıcı İnşaat Şenyurtspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlı ekibe moral ziyareti gerçekleştiren yönetim kurulu üyeleri, oyuncuların Amatör Spor Haftasını kutlayarak, baklava ikramında bulundu.
19 Ekim Pazar günü saat 15:00’da kendi evinde Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ile 5. hafta maçına çıkacak olan Şehitkamil Belediyespor’da moraller yüksek. Teknik Direktör Ahmet Atalay yönetiminde antrenmanlarını sürdüren yeşil-siyahlı oyuncular, maça en iyi şekilde hazırlanıyor. Antrenman içerisinde açma germe egzersiz çalışmaları yapan oyuncular daha sonra düz koşu dar alanda kısa pas, taktik çalışması yaptı.Yeşil-siyahlı ekip son olarak, çift kale maç ile antrenmanı sürdürdü. Antrenman sonrası Şehitkamil Belediyespor Kulübü As Başkanı Veysel Akbağ ve yönetim kurulu üyeleri, oyunculara moral ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında oyuncuların Amatör Spor Haftasını kutlayan yönetim kurulu üyeleri, oyunculara baklava ikramında bulundu. Futbolculara birlik ve beraberlik çağrısında bulunan As Başkan Veysel Akbağ, oyunculardan galibiyet sözü istedi.
Takımın moral ve motivasyonunun her zaman üst düzeyde tutulmasının altını çizen Akbağ, güçlü bir takım olduklarını dile getirdi. Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Atalay, geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle kapattıklarını ifade ederek, “Bu hafta kendi evimizde ağırlayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızın desteği ve kendi saha avantajımızı kullanarak, bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu gün oyuncularımıza moral ziyareti gerçekleştiren yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyoruz. Bu ziyaret, oyuncularımız için güzel bir moral ve motivasyon oldu. Önümüzdeki maçı kazanıp, yönetim kurulu üyelerimize ve taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz” dedi.