Şehitkamil’den Batıkent Mahallesine Park Otopark

Şehitkamil’den Batıkent Mahallesine Park Otopark

Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Batıkent Mahallesi’nde yeni bir park-otopark yapım çalışmasında sona yaklaştı. Çalışmalarının yapıldığı park-otopark, önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunulacak.
TRAFİK SORUNU YAŞANILMAYACAK
Şehitkamil Belediyesi, park otopark çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye park-otopark çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi, son olarak Batıkent Mahallesinde yeni bir park-otopark yapıyor. Yapılan park-otopark çalışmasıyla birlikte mahalle sakinleri otopark sıkıntısı yaşamayacak. Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallelerine birçok hizmetin ulaştığını dile getiren Batıkent Mahalle Muhtarı Mecit Katırcı; “Mehmet Ali Eruslu okulu önünde yapılan park-otopark çalışmasıyla birlikte, okulumuzun önünde ki trafik sorunu çözülecek. Velilerimiz gönül rahatlığıyla çocuklarını okula gönderecekler. Daha önceleri okul giriş ve çıkış saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanılıyordu. Park otopark çalışmasıyla birlikte bu sorun ortadan kalkmış olacak. İnşallah önümüzdeki günlerde çevre düzenlemesinin de bitmesiyle birlikte daha güzel bir görünüme kavuşacak. Şehi tkamil Belediyemiz tarafından mahallemize her türlü hizmet geliyor. Bu yapılan çalışmayla da birlikte hizmet almaya devam ediyoruz. Batıkent Mahalle muhtarı olarak mahallemize yapılan bütün hizmetlerden dolayı, başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm Belediye çalışanlarına şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.
PARK-OTOPARK YAPILIRKEN AĞAÇLARIMIZA DOKUNULMADI
Yapılan park ve otopark çalışmasından memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar ise; “Çocuklarımızı okuldan almaya geldiğimizde trafik ve park sorunu yaşıyorduk. Herkes çocuklarını almaya geldiğinde trafik yoğunluğu daha da artıyordu. Durum böyle olunca da yüzlerce aracın içinde çocuklarımızın can güvenliği olmuyordu. Belediye ekiplerimiz okul önünde park-otopark çalışmasını yaparak, bu sorunu ortadan kaldırıyorlar. Park-otopark çalışması yapılırken, alanda bulunan ağaçlara ise dokunulmadı. Mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.